Times of the Day

Times of the day (2016/17)

Year 10, 11, 12 and 13 – Monday, Tuesday, Thursday & Friday

P1 08.30 – 09.45 1 hr 15 mins
Break 09.45 – 10.05 20 mins
P2 10.05 – 11.20 1 hr 15 mins
P3 11.20 – 12.35 1 hr 15 mins
Lunch 12.35 – 13.05 30 mins
Tutor 13.05 – 13.30 25 mins
P4 13.30 – 14.45 1hr 15 mins
P5 14.45 – 16.00 1 hr 15 mins

Please note:

  • Tuesday’s  Intervention will run 16:00 – 17:00
  • Thursday’s R&D will now only run on Thursdays.  All students will  finish at 5pm, except for exceptional circumstances.

Year 10 and 11 – Wednesday

P1 08.30 – 09.45 1 hr 15 mins
Break 09.45 – 10.05 20 mins
P2 10.05 – 11.20 1 hr 15 mins
P3 11.20 – 12.35 1 hr 15 mins
Lunch 12.35 – 13.05 30 mins
Tutor 13.05 – 13.40 35 mins